Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 21 juni 2008

midsommarafton

Collage från Midsommarafton:
(Klicka på bilden för att göra den större)!
Silllunch med ägg och färskpotatis,
Anna i svensk folkdräkt lagar spansk paella till midsommarmiddag,
supergod midsommartårta,
Olle och Nelly-festklädda och poserande med midsommarkransar,
sommarfina kompisen Ebba, och biltokiga kompisarna Ville och Olle.
Semestern inleddes med ett lugnt och jättetrevligt midsommarfirande hemma hos vännerna, och idag har vi haft en jättehärlig sommardag ute på stugan hos farfar och Ulla. Väderleksrapporten för midsommardagen såg verkligen inte alls lovande ut på TV4-nyheterna igår, men det visade sig lyckligtvis inte stämma det allra minsta för vi har verkligen haft kanonväder hela dagen! Imorgon har vi tänkt göra lite ärenden på stan och på Barnens hus, så barnen ska få vara hos farmor och Jan några timmar medan vi bland annat handlar presenter till den blivande 3-åringen. På kvällen planeras arbete med stenläggningen. Nu närmast; gå upp med lite vatten till en hostande Olle. Hans förkylning verkar tyvärr ha blivit värre under dagen. Nelly känns däremot helt bra nu.
Hoppas att ni har en skön lördagkväll ute i stugorna!!

3 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Ojoj vilket härligt collage över ert midsommarfirande... underbart det ser ut!
jag tycker nästan alltid att vädreleksrapporterna stämmer sämst... och nu var det ju bra oxå eller hur!!

Ha en fortsatt fin helg!

kram A-C

hem ljuva hem- helena sa...

ann-catrin: Tack! Ha en fortsatt fin helg du med! Kram.

Anonym sa...

Såg härligt ut. Smart med ägg till den läskiga sillen. Jag föreslog det för maken, men det föll inte honom i smaken. Jag åt upp barnens köttbullar i stället.

Besökare