Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 23 juni 2008

här går det undan!

Efter några veckors väntan på markstenen påbörjades själva sättningen igår kväll. Förarbetet var klart sedan tidigare så nu var det "bara" att lägga ut de 1200 stenarna på rätt plats. Tre man har arbetat med detta större delen av dagen, och tro det eller ej, men de hann färdigt allt! Och snyggt blir det! Tyvärr hinner jag inte lägga ut några bilder ikväll, men jag lovar att återkomma med både före- och efterbilder! Nu återstår bara att beställa och fylla på med dekorationssten i stenrabatterna och gå på jakt efter stora, snygga krukor att ställa dit. Medan de andra arbetade har jag haft hand om barnen och stått för "markservicen" till de duktiga arbetarna. På eftermiddan kom svärmor förbi med fika och sen var hon med barnen medan jag fixade middagen (mycket uppskattad hjälp)! I samma veva började jag känna av en svidig hals och nu några timmar senare har jag riktigt ont i halsen. Har försökt kurera med té och honung nu. Hoppas verkligen att det inte blir någon förkylning av detta. Nu ska jag skynda mig i säng. På tok för sent som vanligt.

5 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Oj vad ni är flitiga... ska bli spännandesen att se!!
Krya på dig nu
kram A-C

Anonym sa...

Så spännande det ska bli att få se resultatet!Hoppas bara att du klarade dig från att bli sjuk nu....

Kram!

petra sa...

Här jobbas det på. ser fram emot att få se bilder.
Vi ska nog fixa med vår framsida snart (hoppas jag i alla fall). Vi hade oxå tänkt att lägga sten med singel i rabatten och ha krukor.

Så jag är sååå nyfiken på era bilder. jag har min bild hur jag vill ha det, men lite tips är alltid bra.

kraaaam

Mia sa...

Hej! ÅÅhh vad roligt, väntar med spänning på bilderna! Jag har ju som sagt "storfrämman" Mamma och I (din pappas egen kloon, jisses dom blir bara mer och mer lik varann) ja iallfall så jobbar han och står i här hemma, igår när jag var på jobbet hade han byggt färdigt vårt balkongräcke som C och han påbörjat på söndan, sen har han målat och oljat och stått i!! Mycket uppskattat!! ... men tyrärr åker de imorgon...buhuu. alltid lika tråkigt!

Har ett litet tips om när man känner att en förkylning kryper på i halsen... C fattar inte att jag kan, han klarar det inte men....jag gurglar med whiskey....och det funkar 9 ggr av 10!!

Kram Mia

hem ljuva hem- helena sa...

ann-catrin: Tack! Kram.

frida: Nja, jag verkar inte ha klarat mig så bra. Halsen gör rejält ont även idag, och imorgon kommer väl snuvan som ett brev på posten? Men tack i alla fall! Kram!

petra: Vad spännande att ni också har tänkt lägga sten. Då blir det kul att se dina bilder sen också! Kram!

mia: ja, visst blir de bara mer och mer lika!! Det är nästan läskigt faktiskt. Så roligt för er att få ha dem hos er, och perfekt om de även gör lite praktiks nytta!! (-:
Niklas brukar också gurgla med whiskey när han känner av halssvid och han tycker också att det funkar, men jag har faktiskt inte vågat pröva. Nu tror jag att min halsont har hunnit gå för långt, men jag kanske prövar det nästa gång!? Ha det bra! Kram!

Besökare