Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 8 juni 2008

Nu är han här!

Nu är han äntligen här!
Han är en gosig renrasig rexkaninunge med fantastisk silkesmjuk kritvit päls, skära öron och röda ögon. Vi har fått hyra honom över sommaren och hoppas förstås på att han kommer att trivas bra hos oss. Vi är i alla fall redan helt betagna!
Nelly har gett honom namnet Molly, och i efternamn heter han Mimmi och Snövit...
Visst är han söt!!

10 kommentarer:

Annas resa sa...

Supersöt!!!! Vi kommer, vi kommer och tittar på honom så snart vi får!

hem ljuva hem- helena sa...

Kom och titta så snart ni kan!!

spetsar och änglar sa...

Helt underbar!!!!!

Ha en härlig vecka
Kram Heléne

Från A till O med Jenny sa...

vad vacker han är...påminner lite om dvärgkaninen jag hade som liten...hon hetta oxå snövit...me hon hade två svarta strumpor
Kram Jenny

RANA sa...

JÄTTESÖT! Jag älskar kaniner; jag hade en när jag var barn. Nio år blev hon! Klart han kommer att trivas i ert härliga hem!!

KRAM
Rana

Anonym sa...

Oj! Stiligaste kanin jag sett, helt i Beatrice Potter-anda (om det är så hon heter). Jag har aldrig sett ett par renrasigare öron.

När jag var liten hade vi kaniner och ordnade kaninläger med traktens alla barn. Sen hade vi blandraskaniner så det stod härliga till.

Mia sa...

åååhhh! vad söt han är, ser på pricken ut som min vita kanin jag hade när jag var liten, han hette Pontus och honom konkade jag med till pappa ute på stugan minns jag, väldigt tam var han också... Vi får snart finfrämmande från Bersika här! =) Kram Mia

Anonym sa...

Åh, det påminner mig om min kanin jag hade som barn. Hon var av samma sort och så på pricken likadan ut (fast med blåa ögon). Vi kallade henne Silke, efter den mjuka pälsen.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Supersöt ! Men namnen känns lite feminina om det är en han...hihi !
Var har ni hyrt den ?
***
KRAAAM EVA

Anonym sa...

Vilken snygging!!! Vi måste få komma och titta på honom. Men barnen kommer att bli SÅ kanin-sugna. Vi får nöja oss med Zigge och ett handfång grodyngel!

Besökare