Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 13 juni 2008

sommarblommor

Förutom alla kryddplantorna så har jag ännu bara planterat några enstaka sommarblommor. Får se om det kanske blir några fler inköp imorgon. Planterings-ivern kom dock av sig rejält med den kyla vi haft här under hela veckan, men förhoppningsvis vänder det snart. Det känns redan lite bättre än i början av veckan, men någon sommarvärme är det inte.

8 kommentarer:

Åsa sa...

Hoppas, hoppas, hoppas på värme snart. Den borde komma, lagom till semestern kanske...

Ann-Catrin sa...

Ja här är en till som längtar tllbaka till den nästan tropiska hettan vi hade... idag är det regn i Stockholm.. visserligen bra för alla växter men..

vackra blommor du visar..undderbara
kram A-C

Annas resa sa...

Jag tappade också sugen på sommarblommor med det dåliga vädret. Men sen så tänkte jag att det får vara - vår trädgård får helt enkelt inte så många sommarblommor i år. Och det går också bra, särskilot när man har många andra projekt under sommaren.

hem ljuva hem- helena sa...

åsa: Ja, vi får hoppas att den kommer lagom till semestern! Idag har det varit ganska skönt faktiskt, men ändå inget shortsväder...

ann-catrin: Tack! Ja, ni era lyllosar fick ju ha tropikvärme riktigt länge!!

anna: Ja, visst går det bra att skära ner på inköpen och planteringarna och särskilt om man har en massa annat också. Det får ju inte bli något måste för då försvinner ju det roliga med hela grejjen! Kul att träffa er ikväll! (-:

Flingan sa...

Jag har jagat snygga krukor nu ett tag med inte fått tag i några... Skulle vilja ha lite sommarblommor i krukor på altanen men det ser inte så hoppfullt ut just nu. Får åka till Luleå för att shoppa lite...

hem ljuva hem- helena sa...

plingen: Har du kollat på Bryggmans i Öjebyn?? Jag tyckte att de såg ut att ha mycket fina krukor när jag var där igår. Eller så kollar du på Keramix Backen!
Lycka till!

Maria sa...

Nu i helgen så kom kanske sommaren tillbaka...hoppas den inte värmen försvinner igen!
Vilken söt kanin ni skaffat! Min dotter har inte ledsnat på sin kanin ännu och hon har ju snart haft den i ett år.

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Ja, nu får vi hoppas att värmen håller i sig-läääänge!!Roligt att höra att hon inte tröttnat på kaninen! (-:

Besökare