Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 3 juli 2008

badväder

Olle på väg ner i vattnet! Olle och Nelly
Åh, vilken sommardag! Härliga 27 grader i skuggan och varmt till långt in på kvällen. Sådana här dagar är det bästa som finns!
Jag och barnen har bara tagit det lugnt här hemma på gården. (Jag vägrar att åka iväg själv med båda busungarna till stranden, nej det blir ett alldeles för svettigt projekt med barn som springer åt helt olika håll). Men så snart Niklas kom hem beställde vi pizza till middag och sedan åkte vi ut till Hemlunda för ett tidigt kvällsdopp. Det blev faktiskt sommarens allra första bad för oss alla! (Fast i och för sig var det bara barnen som badade. Vi vuxna vadade bara omkring i det iskalla vattnet). Utflykten var grymt uppskattad hos barnen. De var helt lyckliga och ville aldrig åka hem! För ovanlighetens skull hade jag glömt kameran hemma så denna gång har jag fotat med mobilen. Blir ju helt okej med den också, men ändå inte alls samma kvalitet på bilderna.

4 kommentarer:

Maria sa...

Hoppas att värmen fortsätter! Vi har just kommit hem från bilsemester...och vill gärna fortsätta ha sommarväder...

Flingan sa...

Vi var också iväg och badade , fast på stranden vid Norrstrandsbadet och det var ljuvligt skönt med ett dopp. Jag och ungarna plaskade i plurret men maken låg på land och lapade sol. Kallare väder är på gång men det var skönt att få ta årets första dopp iallafall.

kram Plingen

hem ljuva hem- helena sa...

maria: Ja, nu håller vi tummarna för det!!

plingen: Är det bra bad på stranden vid Norrstrandsbadet?? Det är ju himla nära dit men ett ställe jag inte kommer ihåg.

Anonym sa...

Vilka härliga bilder!

Besökare