Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 11 juli 2008

före och efter stenläggningen!

eget collage med bilder från stenläggningen Nu är vi i stort sett helt färdiga med vårens och sommarens största projekt, nämligen stenläggningen runt omkring entrén till huset. Så här kommer nu de utlovade bilderna!
Följande bilder visar efter-bilderna (alltså det färdiga resultatet) och längre ner i inlägget kan ni se hur det såg ut före...
Vi är verkligen supernöjda!!
Och så här såg det ut före: (De bilderna är lite orättvist nog fotade i mitten på maj när det ännu är väldigt kalt ute i naturen, men visst blev det stor skillnad)!?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så fint det blev! He en trevlig helg! Kram,

Anonym sa...

Superduper fint!!!!
Ha en trevlig helg!


Kram!

Anonym sa...

Åh Va fint de blev!! jag är nästan inne o läser din blogg varje dag o jag är sååå impad av hur fint du får till de me dina kort, verkligen en kanon kul blogg o läsa.Själv har jag precis börjat blogga,ahsfamily.blogg.se välkommen in. Tänkte passa på o fråga hur du får till dina bilder/kollage o om jag får lägga dig till mina favorit bloggar??

Flingan sa...

Vad snyggt det blev och vilket fiiiint tak ni har ovanför dörren! :)
Längtar tills vi får upp vårat också...
kram

Mia sa...

Ja jissans vad fint det blev, nu blev jag ju inspirerad här till C´s stora förtret! hihihi! Snygga "rör"krukor i rabatten och fatet... najs! Vi drar nog norrut om ett par dar, ser ut som ni ska få bättre väder än oss... här är det väl snällt sagt ett varierande väder just nu. Kram Mia

Ellas Inspiration sa...

Så snyggt det blev! Vi har sjöstenar på vår framsida men nu ett par år senare vill jag ha STÖRRE!! Precis sådana som du har. Får visa maken och övertyga att allt arbete han ha ner för ett par år sedan skall göras om... Ha ha!

Ha en fortsatt mysig helg!

Kram Karin

Åsa sa...

Förstår att ni är nöjda, det blev kanonfint!

Isabelle sa...

Jästarns vad snyggt det blev, bra jobbat! Och du, nu när ni kan det här med stensättning, kan ni inte komma förbi hos oss också? *blink blink* kram isa

hem ljuva hem- helena sa...

annaboda: Kul att du gillar det! Hoppas att helgen varit bra! Kram.

frida: Tack! Kram!

therese: Åh, tack snälla du för dina jättesnälla ord!! (-: Blir så glad!. Självklart får du lägga till mig i dina favoritbloggar!
Jag har försökt gå in på din blogg men det har inte lyckats. Är du säker på att adressen är rätt?
Apropå mina bilder och collage så bearbetar jag dem i stort sett alltid- mer eller mindre i Picasa, som är ett bildredigeringsprogram som du kan ladda ner gratis. Googla på Picasa så hittar du det. Collagen gör jag antingen i Picasa eller i scrapblog (www.scrapblog.com). Lycka till!

Plingen: Hoppas att ni också blir nöjda med taket! Kram

mia: Kul att du också gillar det!! Hoppas att ni får en bra tripp norrut. Själva drar vi alldeles snart söderut... Hoppas verkligen att vädret blir bra i hela Sverige! Kram!

ellas inspiration: Vi har lagt små sjöstenar i botten och så har vi de stora ovanpå. (Annars krävdes det så otroligt mycket sten för att kunna täcka hela rabatterna med enbart de stora sjöstenarna. Och de kostar ju en hel de också...
Lycka till med att övertala maken!! (-: Kram.

åsa: Tack!!

hem ljuva hem- helena sa...

isabelle: Ha, ha...Nja, nu lär det nog (överhuvudtaget) dröja ett tag innan vi ger oss i kast med någon mer stensättning... Kram!

Anonym sa...

Va fiiiint det blev! Vill ju komma o ta en kaffe i de fina möblerna och njuta!! =)

Anonym sa...

Va fiiiint det blev! Vill ju komma o ta en kaffe i de fina möblerna och njuta!! =)

Besökare