Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 13 juli 2008

prickaskarna

Minns ni de söta prickiga askarna som jag visade här på bloggen för några veckor sedan? Nu har de flyttat in hos oss och ser alldeles glada ut! Den största asken står än så länge högst upp på bokhyllan i vardagsrummet och de två mindre står på hyllan i matrummet. Ekande tomma.
Tanken var förstås att jag skulle förvara en massa småsaker i dem eftersom även jag har problem att htta plats för allt man samlar på sig...men nu står de alltså onödigt tomma alla tre bara för att jag inte har kommit på vad jag ska stoppa i dem. (I-lands problem- jag vet). Jag kanske kommer på något snart, eller så kanske någon av er har något bra tips på vilka prylar som lämpar sig att förvaras i relativt små runda askar?

6 kommentarer:

Ulli sa...

Kanonfina burkar! med eller utan innehåll.

Ha en fortsatt bra dag!
Ulli

Anonym sa...

De var väldans fina! Kanske värmeljus i en?

Åsa sa...

Har pris till dig inne hos mig!

Flingan sa...

Vilka fina burkar och vilken underbar tavla med tulpanerna på!
Jag vet inte om det där är IKEA, men jag har sett en liknande där som jag är toksugen på.
Ha en underbar dag!
kram

Anonym sa...

Hej Igen!!
Tack för svaret, gulligt!! Nu ska jag försöka få till mina bilder lika bra som dina...:) Jo min blogg adress är ahsfamily.blogg.se du får försöka igen!! Välkommen in!!

hem ljuva hem- helena sa...

ulli: Jag får önska detsamma till dig!

annaboda: Värmeljus var ett jättebra förslag, men nu har jag ju redan världens bästa förvaring till dem i en liten korg under soffbordet! Mera förslag! (-:

åsa: tack snälla gulliga du!

plingen: Det stämmer att tavlan med tulpanerna kommer från Ikea. (Även konst från Ikea kan vara fin). Jag tycker också att den är underbar! Kram.

therese: Hmm, det funkar inget vidare alls när jag försöker gå in på din blogg... Undrar vad jag gör för fel?? Men jag ska försöka fler gånger! Lycka till med fotona!!

Besökare