Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 6 juli 2008

rabatter, kalas och jordgubbslandsrensing

Nu är det väldigt nära till att allt är klart med stenläggningen och stenrabatterna. De 250 kg dekorationssten som vi beställt till rabatterna kom till stan i fredags så vi ska hämta den imorgon. Idag har Niklas grundat med ett lager sand och imorgon ska vi lägga på markduk och förhoppningsvis också dekorationsstenen. Några krukor och blommor är också på gång. (De utlovade bilderna på resultatet kommer så snart det mesta är färdigt)! Nedan följer några bilder från Olles släktkalas. Totalt var vi 15 personer som firade honom under gårdagen, och Olle var väldigt nöjd med all uppvaktning och med alla fina presenter!!

Olle blåser ut tårtljusen!
Precis det han hade önskat sig! En motorsåg och ett snickarbälte med riktiga verktyg!
(Busiga syrran syns där bakom).
En egen motorcykel! Lycka!
Kusinerna Elias, Maja, och Nelly
Lillkusinen Maja
Lagom till att våra senmognande jordgubbar börjat få kart har vi nu äntligen tagit tag i och rensat jordgubbslandet som blivit totalt igenvuxet med ogräs under sommaren! Jag rensade hela lilla landet för några dagar sedan och idag fyllde Niklas på med ny jord och torv. Det känns såå skönt att ha det gjort, för det där är ett riktigt tråkgöra, men jordgubbarna vill man ju ha kvar så det är förstås bäst att sköta om dem någon gång i alla fall!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han ser så glad ut för sina presenter. Så härligt! Det är bra att fylla år ibland :-)

Annette

hem ljuva hem- helena sa...

anette: Ja, viist är det kul att fylla år- i alla fall så länge man är liten! (-:

Besökare