Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 1 juli 2008

sommar

Tisdagstemat idag är väldigt passande nog sommar. Det finns många härliga sommarbilder i min kära hårddisk, men idag vill jag helst visa de nya, somriga "båt-dynorna" som jag köpt till ute-soffan eftersom den är så hård att sitta på. Hittade dem på Åhléns för 85 kr styck.

Idag har vi haft en riktig skön sommardag här i norr med sol och 23 grader i skuggan. Men njutningen är inte total eftersom det är jobbiga mygg överallt! Vad är det för fel med myggen i år? De är ju överallt till och med mitt på ljusan varman dagen sticker de! Om man räknar med alla stick jag fått idag kommer jag att ha minst 12 kliande myggbett inom det närmsta dygnet. Det brukar ju snarare var en sommardos (och inte en dygnsdos) för min del. "Stadsbo" som man är!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sommaren är åter här så oxså i norra delarna.. Såg just ett inslag om myggen på Tv i kväll.. så himla många som snurrade rundor runt folk.. usch det där skulle jag aldrig kunna leva med:-(
Du fick med det mesta här:-)
Tjingeling från Sydliga Skåne

Monkan sa...

Fina dynor, önskar jag också hade en balkong eller uteplats, man ser så mycket fina utesaker i bloggar o tidningar.

Jättesöta blommor. Härligt foto att ta fram i vinter och drömma sig tillbaks :-)

Anonym sa...

Fina dynor. Verkligen somrigt!

Vi har mygg i vår trädgård också, fastän vi bor i Västergötland. De gör riktiga raider på kvällarna har jag märkt.

Tjohalia sa...

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

Besökare