Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 21 augusti 2008

bilder från Visby

Visby-rosornas stad

Jag skulle inte ha skrivit att det var lugnt på jobbet i måndags. Det lugnet varade inte länge. Nu är det massor med jobb igen och fortfarande för lite bemanning. Jag har brottats med arga och irriterade känslor (hos mig själv) hela veckan på grund av både det ena och det andra, men jag kommer inte att gå in på det här utan istället passar jag på att drömma mig bort och visa lite semesterbilder från i sommar, från mysiga Visby och botaniska trädgården. I brist på tid blir det inte så mycket bildtexter, men det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord så då får jag hoppas på det!

Nelly känner livet inom sig! Olle rider på en gatsten i form av en getabock Det kryllade av mysiga resturanger innanför murarna! Godisaffär i gammal stil
Restaurang Ryska gården- utvändigt och invändigt. (Där åt vi jättegod gotländsk lammgryta)
fina hus!
..och mysiga gränder!
... och övervuxna hus
Botaniska trädgården
Nelly och Olle passar på att svalka fötterna
Jag längtar tillbaka!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Och jag längtar dit! Jag har aldrig varit på Gotland och nu verkar hela bloggSverige varit där. Jag vill så gärna åka dit! Dina bilder gör mig ännu mer sugen!

Annas resa sa...

Jag förstår det!

Mys liv och hem sa...

Vad härligt ni verkar ha haft det.Jag har varit på Gotland på skolresa när jag var 16 och skulle gärna åka tillbaka.Du får jättegärna komma på mitt party också =)..Ha en skön kväll

Besökare