Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 18 augusti 2008

jobb och dagis

Regnet fullkomligen vräker ner där ute och det känns riktigt höstmysigt inomhus! Första jobbdagen efter min lååånga semester är nu avklarad. Likaså första dagisdagen för barnen. Jag kan inte påstå att allt var sig alldeles likt på jobbet, för det var alldeles lugnt där (hör inte till vanligheterna) och mina närmsta kollegor M och M var inte där (en har slutat och en är på semester). Lyckligtvis fanns en jättetrevlig vikarie på plats, så jag blir i alla fall inte ensam om att försöka hålla ställningarna på vår lilla del av enheten. Godnatt!

5 kommentarer:

RANA sa...

Du jobbade också första dan idag..? Bra att du hade stöd i trevlig vikarie, gumman.

Natti natti,
Rana

Anonym sa...

Välkommen till vardagen!

MalinKa sa...

Ser att du inte heller skrivit nåt inlägg sedan i måndags. Jag är i alla fall helt slut och dessutom sitter jag och småjobbar även på kvällarna för att få allt iordning innan eleverna kommer....behöver jag tala om att det är kaos såhär just innan skolstarten.

Anonym sa...

Kikar in och säger Hej! Hoppas första arbetsveckan efter semestern varit bra, nu är det ju nästan helg :)!

Kram!

hem ljuva hem- helena sa...

rana: japp! Ja, det var väldigt tur det! (-: Kram!

zäta: tack!

malinka: Kan tänka mig att det är mycket före skolstart! Jag är också trött, men så kommer jag mig aldrig i säng heller...

cina: Hej på dej! Det var längesen sist. Hoppas ni mår bra. Kikar in hos dig under helgen. Kram!

Besökare