Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 17 september 2008

balans

...ikväll känns det tyvärr inte alls lika härligt som igår. Försökte verkligen behålla och bära med mig den där sköna, totalt relaxade känslan till jobbet idag, men verkligheten hann ikapp med mängder av jobb långt upp över öronen. Min räddning är och har alltid varit att jag har det lugnt och bra på hemmaplan. Att vara i balans på fritiden- det betyder allt när man inte rår över balansen på jobbet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller verkligen med dig! Skulle det vara lika "pressande" hemma som på jobbet.. jag då skulle man bara inte orka!
Sköt om dig!
KRAM!
Liza

Anonym sa...

OPPS! Stavfel: ja då skulle man inte.....
/Liza

Åsa sa...

Tur att man får lämna jobbet på jobbet och gå hem till sin balanserade tillvaro. Tänk om det var tvärtom, usch.

Maria sa...

Bra att du har grundbalansen! DÅ klarar man kanske mycket om det "gungar" på andra ställen!

jennys hus sa...

Absolut är det så. Själv har jag lite svårt ibland att lämna jobbet på jobbet. Får jobba på det:-) Kram/jenny

Anna i den vita soffan sa...

Det är för jävligt (ursäkta...) att det inom yrken som handlar om människor ska antas att de som jobbar ska klara vad som helst. Att bara lassa på mer och mer jobb - som man sen naturligtvis gör allt för att lösa eftersom man inte vill svika de människor det gäller. Och så fattas det tillräckligt med resurser. Nu vet ju inte jag exakt vad du jobbar med men kan ju anta eftersom du är socionom... Man ser ändå detta hända inom vård, skola; ja, de flesta områden som domineras av kvinnor. Smart system av de som fördelar resurser... Usch, vad jag låter bitter men man blir ju så trött! Ta riktigt väl hand om dig och vila skönt hos familjen i helgen! Bara en arbetsdag kvar! Kram!

Besökare