Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 23 september 2008

barnsligt

Pippi-teater (Kneippbyn juli-08)
Tisdagstemat idag är barnsligt.
Våra barn blev så där härligt barnsligt förtjusta i Pippiteatern som visades på Kneippbyns sommarland (Gotland) i somras. Vi tittade därför på den roliga föreställningen två gånger. Barnen skrattade och njöt och vi föräldrar tyckte också att det var ganska kul samtidigt som vi led något förfärligt eftersom vi nästan höll på att flyta bort av värmeslag i den stekande solen och värmen, utan tillgång till skugga.

9 kommentarer:

Kerstin sa...

Kul bild! :)

Anonym sa...

Härlig bild, Pippi är ju jätterolig.

Anonym sa...

Skojig bild

Anonym sa...

Vilken kul bild! Ser ut att ha varit en bra föreställning :-)!Hoppas att allt är bra med dig! Jag är också med i TisdagsTemat idag! Ha en fortsatt bra dag!
KRAMISAR!

Maria sa...

Det är ju bara för härliga färger på Pippis hus!!

Anonym sa...

Pippi är ju såå härligt barnslig!Jag gillar henne skarpt!

Anonym sa...

Pippi är underbar.. !
Och vilket färgglatt foto !
Ha en bra vecka...

Monkan sa...

Typiskt barnsligt :-) Den föreställningen skulle jag också väldigt gärna se.

Nelly 5 år, så söt :-) och vi har samma födelsedag, fast jag fyllde... mer ;-)

Angående stressinlägget, vad bra att du känner av det. Alltså inte bra att du känner stress så klart men att du uppmärksammar det, tar det på allvar, och drar i bromsen. Önskar jag kunde. Men... vad gör man när man har en chef som säger "we have to be strong people in our team". Herregud, jag var så stressad att jag hade fysiskt ont, spände varenda liten muskel och nerv och benbit i kroppen så det gjorde ont och pirrade i ben och rygg och överallt (vet inte om man kan spänna nerver och benbitar, men...) Som tur är så har det lugnat ner sig nu, och den mesta stressen kom av oro, som sen eskalerade när jag kände allt det konstiga i kroppen. Sen när jag kom på att det var stress som framkallade det så rann det bara av.

Älskar ditt fina collage i headern. Super!

Ta hand om dig och fortsätt vara så där klok :-)

Kram

Mys liv och hem sa...

Jag såg ett himla fint reportage i en gratistidning i dag :).Jättefint.Grattis...eller vad säger man?Kul att se i alla fall...:)

Besökare