Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 29 september 2008

Fem saker

Idag vid middagstid blev det plötsligt alldeles blått på himlen utanför, och strax därefter framträder så denna fantastiska, färgstarka regnbåge! (Obs! Bilderna är inte redigerade). Jag har aldrig tidigare sett en så imponerande regnbåge så självklart åkte kameran fram och förevigade den! Anna har tidigare utmanat mig på Fem saker: Fem saker 5 saker i frysen: Bullar och kakor, köttbullar, frysta grönsaker, och färdiga hemlagade kötträtter från svärmor-perfekta för sena och stressiga vardagsmiddagar! 5 saker i garderoben: en hel massa kläder, min yogamatta och min ”yogafilt”, några handväskor som jag bara använder vid festligare tillfällen, och så en hel korg med strumpbyxor i olika färger och material. 5 saker i bilen: min handväska- vare sig jag kör själv eller åker med i bilen, 2 bilbarnstolar, våtservetter, och så minst en sån där ”polett” till kundvagnen på ICA/COOP. 5 saker i handväskan: lypsyl, tuggummi, läppstift, mobil, penna Jag skickar utmaningen vidare till alla som känner för att göra den! Nu strejkar min rygg och nacke hej vilt så nu ska jag inte sitta här längre. Närmast blir det istället ett hett bad och sedan "Singelmammor" på SVT2.

4 kommentarer:

Nettan sa...

Ojj, himmel vilken klar & färgglad regbåge =0), vilken tur att du hade kameran i beredskap...
Kram Nettan

Flingan sa...

Vi var på väg till tippen då flera starkt färgade regnbågar uppenbarade sig igår kväll. Barnen blev som fågelholkar och tyckte att det var väldigt spännande.
kram

Anonym sa...

Wow- viken fin regnbåge, inte ofta man får se en sån!
Vilka fina ljusstakar du visar i inlägget nedan- och jättefina bilder på dina barn också :)! Vår äldste kille älskar verkligen hästar och att rida och är så glad att han äntligen får rida varje onsdag.

Hoppas du mår ok och tar det lite lugnt på jobbet?!

MalinKa sa...

Måste anta din utmaning...eftersom jag tycker det är så kul att fjollra på med sånt där =)

Besökare