Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 8 september 2008

förkyld

Attjooo!! Under dagen har min förkylning tyvärr utvecklats till det sämre. Jag nyser i ett och snoret rinner trots att det är så täppt i näsan att jag knappt kan prata. Känner mig lite varm också men tror inte att jag har feber. Får se om jag kan gå och jobba i morgon? Känner mig ju inte alltför fräsch men det kanske ger med sig under natten. Däremot känns det inte direkt aktuellt med någon yoga imorgon heller. Tyvärr. Hade ju sett fram emot att gå imorrn. Barnen är fortsatt friska och krya. Inget snor där inte. Har försökt att hålla mig från att pussa på dem alltför mycket ikväll men det är ju nästan omöjligt. Nu närmast: Singelmammor på SVT2.

5 kommentarer:

Annas resa sa...

Så synd!!! Jag känner mig också risig, men hoppas på att vara frisk i morgon.
Våra barn däremot, är sjukare igen så de får vara hemma i morgon.

Krya på dig!!!

Maria sa...

Peppar, peppar. de övriga i familjen snorar och hostar, men jag har klarat mig...än så länge!

krya på dig!!

Anonym sa...

Prosit!

MalinKa sa...

På Kedjegatan är det jag som varit riktigt risig. Fast inte såpass att jag känner att jag kan vara hemma med gott samvete. Morgnarna är ju alltid värst...sedan häller jag i mig piller och nässpray och halstabletter och fungerar hyfsat på jobbet...väl hemma igen däckar jag i soffan. Börjar lätta nu dock....hostan kvar.

Anonym sa...

Det är många förkylningar nu.. Var just hos läkaren. Har både halsfluss och ett annat halsvirus:/ Inte så kul!

Hoppas du mår bättre! Krya på dig

Besökare