Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 27 oktober 2008

fyllda energidepåer

Busig Olle, utklädd till sköldpadda!
Från och med idag är jag tillbaka på jobbet på full tid vilket är 80 procent för min del, men inte förrän nästa kommer jag att jobba på precis som vanligt (med undantag då för de positiva förändringar som skett i vår arbetssituation under de senaste veckorna).
Min vikarie är kvar den här veckan ut så jag får ett bra tillfälle att trappa upp arbetstakten i lagom tempo och hittills känns allt bara bra. Är pigg och glad och fulladdad med energi! Det här blir dessutom en kort arbetsvecka eftersom jag tagit ledigt på fredag. Och dessutom 2 så har jag för närvarande huvudet fullt av massor med större och mindre najsa inredningsidéer vilka jag känner mig väldigt motiverad att ta tag i så snart som möjligt! Kul och härligt! Och förhoppningsvis får jag snart något tillfälle att genomföra någon av idéerna innan energin övergår i frustration. (-:
Den gångna helgen har varit inköp av vinterskor och vinterhandskar till barnen, spontant möte med en gammal barndomsvän, fika på Hanséns konditori i Öjebyn (börjar bli kultkänsla på det stället), inköp/beställning av TV-bänk till den nya TV:n som inhandlades tidigare i veckan, jättetrevlig middag hos finfina vännerna några gator härifrån, en sista höststädning i trädgården(fast löven får faktiskt vänta till våren), barnkalas hos dagiskompis till barnen, danslektion för Nelly, tvätt, prommis med Anna, veckohandling osv osv...
Ikväll har vi haft supertrevligt besök av mysiga systrarna Bea och Therese med alla deras sammanlagt 4 söta tjejer, på tillfälligt besök i hemstaden. Under ett par timmars tid fylldes huset av lek och ljud från en härlig mix av barn i åldrarna 0, 1, 3, 4, 5 och 6 år!
Kul start på veckan!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj vad du/ni har hunnit med saker i helgen! Vad skönt att du mår så bra att du redan kan börja jobba 80%. Ta hand om dig ordentligt nu & känn efter efter kroppens signaler...

Ser fram emot att få se dina inrendingsplaner här på bloggen sedan!! KRAMISAR!!!

Mary sa...

Fullspäckad helg! Nu har jag svarat på din utmaning.
Kram Mary

Anonym sa...

Kul att du är igång igen, och framförallt att det känns bra!

Kramar
Zäta

Anonym sa...

Skönt att du mår bra igen och att energin återkommit! Vilken helg ni haft- verkligen fullmatad :)!

Kram och hoppas veckan fortsätter bra!

Maria sa...

Vilken gullig sköldpadda! Roligt att fantasin inte har några gränser...

Besökare