Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 28 oktober 2008

grå

Färgkarta i grått
Tisdagstemat idag är passande nog färgen grå. Jag som precis har bestämt mig för att måla en vägg i vardagsrummet i den färgen. Den utvalda kulören är Grådis från Alcro designers inredningskollektion. Förhoppningsvis blir det måla av redan till helgen!

7 kommentarer:

En liten AnCa sa...

Oj så spännande att måla om hemma. Hoppas att temat nästa vecka är nymålat så att vi får se resultatet!!! Grått är snyggt!

Ninnie sa...

Det blir nog fint! Vi har också en grå vägg i vardagsrummet, häromdan sa jag till mannen "ska vi inte byta ut den där fondväggen nu till någon annan färg/tapet?" Svaret blev "NEJ, jag gillar den grå väggen!". Så den får vara kvar, och den ÄR fin, det tycker jag med. (men nytt är ju alltid kul...)

Anna i den vita soffan sa...

Det blir nog jättefint! Skönt att höra att du verkar må bättre! Kram!

Annas resa sa...

Så rolgt med måleriprojektet. DEt är ju ändå lagom stort/litet jobb och så kommer det nog att bli jättefint!

Anonym sa...

Spännande att få se den färdiga gråa väggen sedan! Hoppas att din dag idag inte är grå! KRAMIS!

Anonym sa...

Jag gillar också grått, utom när det sitter i själen.

Monkan sa...

Vilken bra tolkning av "grå"! Grå vägg blir säkert jättefint, bra färgval. Jag har grå med en svag lila ton.

Fy vilken osis med frissan, ska man behöva ringa och kolla varje dag att tiden finns kvar???

Besökare