Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 6 november 2008

hett

Inte lätt att hitta "bloggtider" denna vecka eftersom det är ganska fullt upp med annat efter jobbet. Ikväll har jag hälsat på syrran i hennes jättefina, mysiga och nytapetserade lägenhet, så det blev ganska sent innan jag var hemma. När jag kom hem var det väldigt varmt och skönt här eftersom Niklas har tokeldat i braskaminen hela kvällen. Troligtvis för att jag klagat på att jag suttit och frusit på en föreläsning på jobbet under hela eftermiddan. Och på tal om varmt så vaknade Nelly till alldeles nyligt och kom upp och grät högt vilket är väldigt ovanligt så här dags. Hon sover alltid som en stock varje natt så jag förstod direkt att det måste vara något. Kanske en jättehemsk mardröm? Det visar sig dock att hon är alldeles brännhet (inte bara jättevarm från braskaminshettan här inne). Febertermometern visar på dryga 39 grader och hon har ont i hela kroppen. Stackars liten. Det var så länge sen hon var sjuk och hade feber, senast måste ha varit under påskhelgen! Kanske är det en reaktion av vaccinationssprutan hon fick på 5-årskontrollen på BVC idag? I vilket fall blir det definitivt en VAB-dag imorgon. Godnatt!

3 kommentarer:

Annas resa sa...

Hoppas att ni får en skön dag och att det bara var en reaktion på sprutan. Ebba såg lite ledsen ut i morse när Nelly inte kom.
Vi syns på söndag!

Anna i den vita soffan sa...

Hoppas Nelly mår bättre idag och att ni har en mysig dag tillsammans hemma! Jag har varit bortrest en sväng, inlägg om det kommer när jag kramat klart barnen och gått igenom foton och diverse shopping... Men jag kan avslöja att Halloween -08 i NYC även den var en mörk och ljummen kväll... ;) Och inte så läskig men mycket mysig för att hålla sin älskling i handen och äta middag på tu man hand... Kram!

Anonym sa...

Men då, det är ju så jobbigt när barnen bli sjuka. Man önskar man kunde vara sjuk åt dem.

Hoppas att hon snart blir piggare igen och att ni får en fin helg tillsammans hela familjen!

Besökare