Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 1 november 2008

måla, måla på en lördag...

En smygtitt på den "nya" grå väggen.
Nu är jag nyslingad och klippt i håret, och dessutom blev jag kompenserad med råge för det misstag de råkat göra när min bokning försvunnit från deras datasystem. Nu löste det sig ju verkligen jättesmidigt i alla fall så i slutändan blev det lyckat.
Och jag har hunnit måla väggen i vardagsrummet! Två varv. Så imorgon tar jag bort maskeringstejpen och hoppas på att resultatet blir bra. Det verkar lovande. Mörkt grått. Total kontrast mot den ljust, ljust gråvita vägg som vi haft tidigare och som resten av rummet har. Kulören blev dock inte grådis som jag skrev här tidigare utan en mörkare variant som heter grafit.
Niklas stod för middagen ikväll och resultatet blev fantastiskt gott. Kycklingfilé i indisk sås, ris, linssallad, och Naan-bröd. Och rödvin till oss. Han imponerar ibland, nej jag menar ofta. Han är verkligen världens bästa make, på alla sätt och vis!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fint det ser ut! Ska bli spännande att se slutresultatet!!! Hoppas att ni får en mysig söndag! KRAMIS!

Anonym sa...

Vad duktigt jobbat!Ser fram emot fler bilder så småningom (inklusive nya frillan).

Hälsa familjen!

Kram!

Anonym sa...

Sådär tänkar jag ofta om min man med! :)

Ska bli jätteskoj att se sedan hur det blev!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Vilken härlig färg. Det ska bli jättespännande att se när det blir klart. Vilken god middag du fick. Kan absolut tänka mig att stå och måla en hel dag om den slutar så. Ha det gott. Kram C

jennys hus sa...

Här lyser flitens lampa ser jag:-) Ser ut att bli bra och ska bli kul och se när ni är klar. Kram/jenny

MalinKa sa...

Ser ut att vara riktigt snygg färg på väggen. Indiskt låter mycket godare OCH trevligare än mitt pulver. Ha en skön avslutning på helgen!

MalinKa sa...

Ser ut att vara riktigt snygg färg på väggen. Indiskt låter mycket godare OCH trevligare än mitt pulver. Ha en skön avslutning på helgen!

Anonym sa...

Snyggt! Vi får väl se när det är klart sedan!
Ha en fortsatt skön söndagkväll!
KRAM!
Liza

plingan sa...

Hej på dig!
Jag är ju en rätt så ny bloggare och tycker det är extra kul när man hittar hem till någon annan pitebo. Jättefin blogg! Nu ska jag kika lite mer på den...
Ha det bra!

MalinKa sa...

snyggt då att jag lyckats klämma dit två kommentarer efter varandra =/

Anonym sa...

Vilket jättevackert mosaikbord!! Ett fynd.
Trevlig blogg, föressten!(hur stavas det...?)

http//rosalucia.bloggagratis.se

Besökare