Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 16 november 2008

paus

Nu är det (dator)vila som gäller!

(Fotot är taget i juni-08, en bit från mina föräldrars sommarstuga). Jag vill inte alls, men efter moget övervägande (ha, ha så moget det lät) har jag beslutat mig för att jag måste minska tiden framför datorn eftersom jag ju innerst inne vet att källan/roten till min just nu sjukt onda nacke framförallt kommer från detta. Till att börja med tar jag en bloggpaus på en vecka för att se om det blir bättre då. (Kommer säkert att titta in hos många av er i alla fall, men jag tänkte undvika att lägga ut något eget).

Hoppas att ni orkar vänta på mig medan jag är borta!! Troligtvis åter igen nästa helg. Kramar! /Helena

13 kommentarer:

Åsa sa...

Krya på dig! Hälsan är ju ändå det viktigaste, även om jag kommer att sakna dig i bloggrundan.

Anonym sa...

Självklart finns jag kvar när du återkommer!! Sköt om dig!!
KRAAM!
Liza

Anonym sa...

Känn lugnet Helena!
Det gör jag! :=)
Skriver gör man ju för att man vill och orkar. Det fanns en tid då jag skrev ett om dagen.Nu blir det något i veckan.Funkar det också! För mig beror det ju också på fysiska anledningar.

Kramisar på dig! Vi ses!

Anna i den vita soffan sa...

Krya på din onda nacke och vila ordentligt! Unna dig några massager också tycker jag... Livet kräver bloggpauser ibland - det vet jag alltför väl! Kram!

Anonym sa...

Klokt beslut! Hoppas Nelly mår bättre och att din onda nacke bättrar sig! Jag vet hur jobbigt detta besvär kan vara!!! Jag är hemma med febrig son idag. Det började redan natten mot söndag så han var troligtvis redan smittad i lördags. Förresten....Tack för senast -det var supertrevligt och supergott tyckte vi alla! Kram!

Annas resa sa...

Självklart väntar vi! Synd att du pausar, men klokt.

Fina kor, också:)

Anonym sa...

Vila dig du!

Hoppas nacken blir bättre.

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Det gör du helt rätt i, får försöka att klara mig utan dina inlägg ngr dagar hi,hi. Huvudsaken är att du kurerar dig riktigt nu så nacken blir bra. Må så gott. Kram C

Maria sa...

Hoppas att nacken kryar på sig!

Er trapp blev ju så fin, inspirerar mig att någon gång orka med att ta tag i våran furueländiga!

MalinKa sa...

Väntar på återkomsten *ler*

hem ljuva hem- helena sa...

åsa: Dubbeltack! (-:

liza: Tack för att du väntar!(-:

frida: Jag ska verkligen försöka känna lugnet. Det känns bara så trist när man VILL men inte kan! Vi ses!

anna i den vita soffan: Ja, nu pausar vi båda två. Och ja, jag brukar unna mig massage rätt ofta nu för tiden. Det har blivit ett måste!

mikaela: Tack själva! Det var supertrevligt att träffa er- som alltid!! Nelly har börjat piggna till nu (ons) men hon blir hemma från dagis ännu en dag. Hoppas Tim är bättre nu också.


anna: Tack för förståelsen! (-:

zäta: tack! Ja, det hoppas jag med. Kunde faktiskt inte föreställa mig innan hur otroligt besvärligt det är med en krånglande nacke!

hemma hos bröderna bus: Tack för dina gulliga ord!! (-:

maria: Kul att du gillar resultatet av trappmålningen. Jag rek. skarpt!

malinka: Tack för att du väntar!
(-:

alla:kram på er!!!

plingan sa...

Det är nog behövligt att ta en paus då och då. Vi har precis kommit hem från Playa del Ingles där vi befunnit oss närmaste veckan... Behöver jag säga att det var fantastiskt ;-)
Kommer att hålla utkik efter inlägg men vila lugnt!
Kram på dig!

Arga Mamman sa...

Hej där!! Hoppas att nacken är bättre!!! Önskar dig & din familj en riktigt skön & avslappnad helg... Kraaaam!!

Besökare