Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 19 december 2008

efterlängtad hylla och juliga hemmabilder

Nya hyllan!
Det var flera veckor sedan vi beställde en hylla till den grå väggen i vardagsrummet. Förra fredan kom den äntligen och nu sitter den uppe på väggen. En nyproducerad vit stringhylla (från String) med hyllplan i valnöt. Jag är så nöjd!! Idag har jag bjudit på smörgåstårta och fika på jobbet eftersom jag slutar på måndag. (Passade på idag när det är fredag och innan alla går på julledigt). Niklas har varit hemma med Olle som åkte på en öroninflammation och feber i natt. Har varit hos läkare idag och fått penicillin (som är stört omöjlig att få i honom trots att det är med fruktsmak). Här nedan bjuder jag på lite juliga bilder från oss. Nu är det nära, nära (barnen längtar) och jag har som sagt bara en dag kvar att jobba. Sedan väntar 16 dagars sammanhängande ledighet (lovely)! innan jag börjar på mitt nya jobb den 7 januari.
De finaste ljusen ska förstås stå i den finaste ljusstaken (Nordic light)! Den gamla ärvda stringhyllan i juleskrud! De vackra röda tulpanerna som tyvärr bara stod i 3 dagar innan de vissnade... Förra helgens snöiga väder!
Min brudorkidée från förra året blommor för fullt igen!
Sovande snöängel i fönstret.
I helgen ska vi gå på två barnkalas, ett 3-årskalas och ett 4-årskalas (förutsatt att de inblandade barnen är friska)! Och sen måste vi hinna städa här hemma också. Vi har inte riktigt hunnit med det så nu ligger det faktiskt små dammråttor i hörnen och de är inte välkomna nu!

Önskar er alla en trevlig helg!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad många fina bilder från ert hem! Hoppas att du & din familj får en supermysig & skön julhelg! KRAMISAR!!!

Ninnie sa...

Så härligt det ser ut mad all snö! Här där jag bor har vi bara regn och mörkt, usch. En sån fin hylla, och så mysigt julpyntat. Precis en sån hylla hade jag när jag var liten, ovanför min säng. Där stod bland annat Wahlstöms barnböcker, i långa rader...

Anonym sa...

Så mysiga bilder från er hem! Julstämningen stiger!! gillar verkligen Stringhyllorna.. har flera som inte är uppsatta som jag fått från mitt föräldrahem.
Jag jobbar bara måndag och tisdag sedan är jag långledig också.. SKÖNT!!
KRAAAAAAAAAAM!
Liza

plingan sa...

Tack för mysiga bilder. Jag har också en ärvd stringhylla som just nu ligger i en garderob och dammar. Har tänkt så många gånger att den ska få komma upp men bästa platsen saknas just nu.
Hoppas ni får en skön, lång och mysig julhelg!

EVA / whiskyochchampagne sa...

Vilka mysiga bilder och snygg hylla !!!

Nu tar jag ledigt några dagar och vill önska dig och de dina en underbart härlig jul !!!

***
JUL-KRAAAM från EVA !!!

Maria sa...

SÅ mycket julmysigt hos er! Jag vill också ha Stringhyllor. Skrev kanske tidigare om att jag skänkte bort en när vi flyttade till vårt förra hus för jag hade ingenstans att ha den. Hur koko var jag?! Nu vill jag ju ha den...men ingen idé att gräma sig över det nu.

Marie sa...

Fina bilder. Stringhyllan blir jag lite avis på..............vill också ha en, men har ännu inte hittat nå´n bra vägg att ha den på. Ljusstaken är ljuvlig. Har själv en 4armad i vitt. Jag bara äääälskar den.
Önskar dig och de dina God Jul.

Ellas Inspiration sa...

Åh så mysigt du har gjort det!!

Ville bara önska dig en riktigt mysig jul!

Kram Karin

Flingan sa...

En riktigt god jul önskar jag er. Hoppas ni får en skrattfylld jul.
kram

Anonym sa...

Vilka härliga bilder :)!

Jag passar på att önska dig en riktigt God Jul! Hoppas ni får tillfälle att bara vara och njuta av ledighet!

Kram
Cina

Besökare

Bloggtoppen.se