Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 30 december 2008

nyårsmaten

GOTT SLUT!
Det bästa med Nyårsafton är helt klart den goda maten! På menyn detta år står följande: Champagne och löjromscrostini Pilgrimsmusslor med skinksegel Oxfilé, örtig portvinssås, lingonpuck och potatisterrin med getost Kladdkaka med glass Och nu när vi alla bör försöka tänka mer närproducerat så kan i sammahanget nämnas att oxfilén kommer från Gällivare , potatisen och lingonen kommer här från orten, och äggen i kladdkakan kommer kanske från vännernas busiga hönor?

7 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Åh, gud vad gott!!! Ni kommer att få en toppen nyårsafton!

Eddan sa...

Oj vilken "proffsmeny" ni har totat ihop, det låter verkligen läckert.

Vi kör också närproducerat, i alla fall varmrätten, och ska bjuda på älgfilé med potatisgratäng. Förrätten är västerbottenostpaj och till efterrätt vill barnen absolut ha chokladfondue så då får det bli så.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!

/Anette

jennys hus sa...

Vilken smaskig nyårsmeny:-)
Gott nytt år!!!
Kram/jenny

Annas resa sa...

Nä, tyvärr blir det inga busiga-höns-ägg från gården, men de är ekoligiska i alla fall!

Anonym sa...

Kikar bara in för att önska
GOTT NYTT ÅR!
Kram
Liza o Leffe

mamamekko sa...

Fin blogg och jättefint hem ni har!
kram och god fortsättning

MalinKa sa...

Men vilken supergod nyårsbuffé ni verkar ha haft...tur jag inte såg den tidigare för då hade jag kommit och våldgästat er fest...haha!

Besökare

Bloggtoppen.se