Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 1 januari 2009

Gott nytt 2009

eget bildcollage av min nyårsdukning!
Gott nytt år! Nyårsafton var jättetrevlig och maten och champagnen smakade väldigt gott! Nyårsdagen brukar alltid vara en riktig slappardag och detta år är inget undantag!
Vi har varit ute på en tur med sparkarna i uppfriskande -12 grader och sen har vi köpt hem skrovmål från Sunes. Annars ingen större aktivitet här hemma.

7 kommentarer:

Annas resa sa...

Ingen större aktivitet hos oss heller.
Tack för en trevlig senast!

Anna i den vita soffan sa...

Gott Nytt År till dig också! Dukningen ser verkligen vacker ut! Här händer verkligen inte mycket heller idag. Så skönt! Kram!

Anonym sa...

Vilken fin dukning! Vi hade samma färger i vår dukning... :-) GOTT NYTT 2009! Hoppas att ni hade en riktigt trevlig nyårsafton! KRAMISAR!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Gott Nytt År på dig. Hoppas att julhelgen har varit riktigt bra. Kram C

Åsa sa...

Vilken vacker dukning. Det är ju minst halva grejen med middagen.

Piffa och Puffa sa...

Så fin dukning. Själv dukade jag med lila svart och silver. Lila är inte min favoritfärg men med silver och svart till har upptäckt denna färg på nytt och gör nu om hemmet med dessa färger.
Kramar Anette

Anonym sa...

Gott Nytt År!

Besökare