Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 15 januari 2009

kallt!

Utomhustemperaturen hoppar verkligen fram och tillbaka från dag till dag! Idag är det kallt. Vi har -24 grader och väldigt stjärnklart. Polstjärnan tycks lysa mer än någonsin, som värsta strålkastaren på himlen! Vi har haft ganska kallt inomhus också så vi har eldat i braskaminen hela kvällen, och jag tassar som alltid runt i raggsockar. Är för närvarande alldeles kär i mina nya snygga och sköna sockar som mamma stickat till mig:

8 kommentarer:

Annas resa sa...

Superfina! Jag SKA lära mig sticka i år!

Marie sa...

Vilken snäll mamma du har som stickat åt dig. Fina var de, sockorna. Brrr vad kallt ni har det "där uppe". Här i Stockholm är det bara -5.

Anna i den vita soffan sa...

Åh, de där skulle passa fint på mina fötter... Kram!

Anonym sa...

Superfina sockar.. tror du att man kan få en kopia på beskrivningen??
Fryser här också och önskar att vi hade en kamin.. men grannarna ovanför skulle nog bli förvånade om vi började såga hål i taket för kaminröret!:D
Ha en skön och mysig helg!
Kram till hela familjen!
Liza

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Här skulle det också behövas ett par såna fina sockor. -28 har vi just nu så det är till att vara inne och kura. Önskar dig en bra dag. Kram

MalinKa sa...

Sådana fina sockar har min svärmor stickat till mig också ...i alla möjliga färger så jag kan matcha mina kläder när jag (eller gäster) trampar omkring i vårt golvkalla hus. =)Men vita har jag inte....snyggt!!

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Ja visst hade det varit skönt att sova iaf ett dygn. Lika bra det när det är så kallt som det är. I förrgår var det som mest -33,7 här å då var det lite gruvsamt att vara ute :)
hoppas att du har haft en bra helg såhär långt. Må så gott och Kram

Anonym sa...

prada purse
prada uk
prada hand bags
miu miu
miu miu handbags

Besökare