Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 21 januari 2009

ny mall och färg

Den här gången räckte det inte bara med att byta ut headern på bloggen, utan nu var det faktiskt också på tiden att byta ut både mall och bakgrundsfärg! Har även tänkt fylla på min lista med bloggfavoriter men det tycks aldrig blir av då jag samtidigt försöker minimera datortiden och då prioriterar jag inlägg och bilder. Det känns "vårigt" med den här olivgrön-gula bakgrundsfärgen. Det känns också vårigt med alla härliga tulpaner som finns att köpa nu! I verkligheten är det däremot mycket vinter kvar ännu, åtminstone här i norra delen av vårt land. I veckan har det snöat till och från varje dag.

3 kommentarer:

Maria sa...

Ser fint ut med din nya mall. Tror att jag också hade den här bakgrundsfärgen i början, men efter det har jag bytt två gånger. Det är roligt att variera sig ibland!

MalinKa sa...

Mycket fint!

Marie Höglund sa...

Ljust och fint! Din header är jätte fin också.

Besökare