Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 13 januari 2009

ont!

bild: Min vita Amaryllis vackra nuna!
Har haft problem med bihålorna till och från under de senaste två veckorna. Hade förstås hoppats på att det skulle ge med sig av sig själv med hjälp av lite Nezeril. Tyvärr har det plötsligt blivit mycket värre och idag har jag fruktansvärt ont ända ut mot öronen och ner mot tänderna. Har kännt mig rätt hängig och låg hela dagen och kunde knappt tugga middagen ikväll. Jobbet kräver mycket koncentration och man vill förstås vara pigg och alert nu när man är ny, men idag har jag verkligen fått kämpa för att inte gå omkring och grimasera av smärta.
Har tidigare blivit hjälpt av naturläkemedlet Sinova men har "glömt" (struntat i) att ta tabletterna den här gången eftersom jag inte trodde att det skulle behövas. För några år sedan fick jag antibiotika mot bihåleinflammtion och jag känner att symtomen är lika denna gång, men jag går nog fortfarande och hoppas på att det ska ge med sig av sig självt. Har ju inte alls tid att gå till läkare under morgondagen! Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt (hrmm) så att jag vaknar pigg och utvilad imorgon. Och trots detta massivt gnälliga inlägg ser jag fram emot morgondagen! Hoppas att ni också gör det.

8 kommentarer:

Maria sa...

Krya pådig!
Jag har haft ont i huvudet ovanligt mycket de två senaste veckorna så jag funderar precis om det är bihålorna som spökar...brukar vara så ibland.

Mary sa...

Krya på dig!

Annas resa sa...

Hoppas att du får ordning på bihålorna snart.
Promenaden får vänta till friskare dagar!

Anna i den vita soffan sa...

Åh, hoppas verkligen att du mår bättre idag! Här hemma råder magsjuka... trevligt värre... Kram!

Marie sa...

Dito:-) Har också bihåleinflammation. Först halsfluss som behandlades med Kåvepenin och under tiden dök inflammationen i bihålorna upp jag är nu tvungen att äta Doxyferm 10 dagar.............ett riktigt knaprande ;-).
Krya på "oss"

Hemma hos Bröderna Bus sa...

Tack gulliga du, jag hoppas oxå på det.
Det låter inget vidare med dig och jag tycker absolut att du ska ta dig tid att gå till doktorn för man kan bli riktigt dålig om man drar en sån infektion. Var rädd om dig, det finns bara en du. Kram

Anonym sa...

Hoppas hoppas hoppas att du mår bättre nu! Eller blev det en tur till doktorn?

Ta hand om dig & hoppas att du får en syig heg i vinterkylan. -24 grader hujedamej vad kallt! KRAMISAR!!!

Anonym sa...

prada bags
prada wallets
prada bag
prada handbag
prada handbags

Besökare