Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 9 januari 2009

mjukstart

Har mjukstartat med en kort vecka på nya jobbet. Skönt med lite ledigt igen för då kanske hjärnan har en chans att hinna smälta och bearbeta all ny kunskap under helgen (och det är inte lite)! Och massor mer lär det bli. För övrigt känns det bra. Personalen är väldigt trevlig och jobbet känns spännande. Bloggandet kommer troligtvis att få stå tillbaka här framöver eftersom jag kommer att tillbringa ännu mer tid framför datorn nu, åtminstone periodvis. Ska istället se till att försöka röra på mig på kvällarna så att ryggen ska orka med allt datajobb. Den här veckan har sett bra ut med hela tre långa stav-promenader på fyra dagar!

Önskar er en riktigt skön helg!

5 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Hoppas du får en skön helg! Vila in all information och promenera massor med stavarna så att du fortfarande kan blogga här. Skulle sakna dig och dina inlägg annars... Kram!

Anonym sa...

Kul att det börjat bra på nya jobbet!

Marie sa...

Lycka till med nya jobbet. Det är alltid jobbigt med alla nya intryck och information och inte att tala om alla nya människor och namn man ska lära sig. Bytte själv för 3 år sedan, men kommer fortfarande ihåg hur döslut jag var på kvällarna i början. :-). Fortsatt trevlig helg.

Arga Mamman sa...

Nytt jobb? Det jag missat... Berätta!

Anonym sa...

chloe purse
chloe paddington handbag
chloe uk
dior
christian dior

Besökare