Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 24 januari 2009

skidor och hästar

Mannen är frisk och det är vi också!! Igår var jag hemma från jobbet med vård av sjukt barn men det visade sig vara falsk alarm. Nelly hade klagat över magont större delen av natten och likaså på morgonen, men det blev inget mer än så. Vi hoppas fortfarande att det här innebär att alla vi andra mirakulöst nog har klarat oss från magsjukan för den här gången. Ännu vågar jag dock inte riktigt andas ut. Idag har vi invigt barnens nya längdskidor på "Grisan". Av bilderna framgår det ganska tydligt vem som tyckte att det var kul och vem som inte tyckte det:

Nelly tyckte att det var jättetråkigt att åka skidor och drogs istället som en magnet till hästarna i hagen intill. Där blev vi kvar en lång stund för att beundra, titta och klappa!
En sann hästtjej är hon vår dotter!
Och nästa år ska hon få börja på ridskola- det har jag lovat henne!

3 kommentarer:

Annas resa sa...

Kul bilder på glada/sura barn!
Det verkar som att ni har vågat "komma tillbaka till livet" nu också...

Vi ses väl ikväll?

MalinKa sa...

Du, jag har utmanat dig på min blogg....men jag tror redan du gjort det här. =)

Anonym sa...

Vilka vackra hästar!

Besökare