Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 19 januari 2009

en liten fundering

Kom precis att tänka på mina onda bihålor som jag klagade över här om dagen. Samma kväll började jag äta en kur Sinova samtidigt som jag ökade på dosen Nezeril, och hips vips försvann problemen så snabbt att jag knappt märkte det. Likadant när det gäller nacken/ryggen som har varit så bra under den senaste månaden att jag nästan inte har märkt att problemen nästan försvunnit. Har väl inte riktigt vågat tro på att det verkligen blivit så himla mycket bättre. Blev dock ruskigt påmind om problemen igår och idag då ryggen och nacken sagt ifrån igen. Måste försöka komma ihåg att tänka på att vara lika rädd om ryggen även när den funkar problemfritt! Men så är det väl tyvärr ganska ofta med oss människor, att när saker (och kroppsdelar) går som på räls så tar man dem så givet att man lätt glömmer bort att underhålla dem!

4 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

Visst är det så !
När jag nån gång inte känner av värken och mår lite bättre då jäklar börjar man planera massor med saker som man så gärna både vill och bör göra...åsså blir det ändå inte av då jag inte orkar...*suck* !
Tänka att man aldrig lär sig...

Men njuta av en värkfri kropp...det ska man göra !
***
KRAAAM EVA

Maria sa...

Ofta så att man inte till fullo uppskattar att man är frisk förrän man är sjuk, då kommer man på det!

Marie sa...

Japp så är det. Jag slarvar med träningen när ryggen är bra, och får då 1000 falds tillbaka ibland ;-. Mina bihålor är också bra nu, jippi! Behövdes dock Tetracyklin för att få bort alla baggar.:-)

Åsa sa...

Du har så rätt, man borde verkligen ta bättre hand om sig även i friskt tillstånd!

Besökare