Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 8 februari 2009

inställt firande

Det blev tyvärr inget kalas igår och inte idag heller. Efter en orolig, yrande fredagnatt vaknade jag upp igår morse med väldiga frossbrytningar, ont i hela kroppen och nästan 40 graders feber. Halsen svider och snoret rinner och febern ligger fortfarande närmare 39 grader så jag antar att jag drabbats av influensan. Och nu ligger även Nelly i soffan och ser blek ut, hostar och känns varm... Däremot känns det inte så farligt att stanna inomhus när vädret är som det är! Nu har det snöat oavbrutet i 4 dagar trots att temperaturen har pendlat mellan 15-20 minusgrader. Det borde inte vara möjligt med snö vid sådana temperaturer...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Krya på dig vännen, jag vet hur det känns!Sköt om dig och vila mycket.Kram!

Anonym sa...

Skickar STORA-KRYA-PÅ-DIG-KRAMEN!!
Liza

Anna i den vita soffan sa...

Stackars dig! Och du som till och med bakade fast du var sjuk och så blir det inget kalas. Här har vi ätit tårta nästan dagligen i en vecka så jag klarar knappt av att se åt ett gräddpaket längre... Kram och krya på dig!

... och hur klarar man egentligen en sån kyla som ni har?! Fryser bara jag ser vad du skriver!

Åsa sa...

Äsch då, vilken otur. Men du har i alla fall rätt i att vädret vi har är det rätta att vara sjuk i. Krya på er!

Besökare