Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 7 februari 2009

utmanad

Sjätte (och sjunde) bilden i sjätte mappen:
Barnen i augusti 2007- Nelly snart 4 år och Olle nyfyllda 2 år, slickar skålen efter sockerkaksbak.
Jag har blivit utmanad av Petra. Regler för utmaningen: *Gå in i mappen "mina bilder" *Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen *Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden *Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade. dahlarna maria malin frida Liza anna

4 kommentarer:

Maria sa...

Tack för utmaningen, gjorde dock den förra helgen tror jag det var..
SÅ vacker tulpanbild i din header

Anonym sa...

Hej vännen!
Hur är det med förkylningen?
Tack för utmaningen, men jag står över.Detta för att bilden är på A och jag har ju tagit beslut att inte visa honom på min blogg.

Ha en skön helg!
Hoppas vi ses på måndag.

kram!

Anna i den vita soffan sa...

Tack för utmaningen men jag antar den inte... Jag vill välja bilderna jag visar på bloggen av andra anledningar än slumpen!

Du visar jättesöta bilder! Det ser så harmoniskt ut men jag gissar att dina barn, precis som mina, snarare slåss om vem som skall få slicka mest! Kram!

Anonym sa...

Jag har såkalrt antagit din utmaning! Den finns nu på min blogg! :-) KRAMAR!

Besökare