Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 22 februari 2009

jag vann!

Jag måste erkänna att jag ofta har turen att vinna i utlottningar av olika slag. Den här gången blev jag en av tre glada vinnare i tävlingen hos dahlarna. Så nu får jag snart välja mig en valfri Rosti produkt från Anna Dolls fina webshop. Inte illa alls. Jag som gillar köksgrejer!

6 kommentarer:

petra sa...

GRATTIS!
Jag har däremot aldrig tur i utlottningar osv.
Jag har kanske tur i annat:)

Jag tittade på dem i helgen när vi var och shoppade, visade dem för mannen, han gillade dem oxå. Känns ju rejäla, sa han. Så kanske kanske vi köper såna sen.

ha en bra start på veckan
kram

m sa...

Grattis! De är väldigt fina de där skålarna.

Anna i den vita soffan sa...

Vad kul! Jag har dem i fyra olika storlekar, jättebra för allt i köket! Önskar dig en fin vecka! Kram!

Anonym sa...

Grattis!

Både skål och hus, inte illa pinkat!

Anonym sa...

Roligt att vinna men ännu roligare att få ett nytt hus. Waow, vilken grej! Blir spännande att få se vilket hus det är. Vem har sagt att man måste ha samma hus hela livet. Roligt med förändringar och förnyelse. Ha´t så gott!
Kram

Anonym sa...

Grattis igen! Jag är otroligt nyfiken på dessa skålar. Äger ingen än, men är otroligt sugen på att köpa en. Anna har verkligen många olika varianter att välja mellan. Både färger & former. Enkelpack & tvåpack. Hoppas du talar om vad du väljer sedan! Ha det så bra! KRAM!

Besökare