Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 28 februari 2009

skidkul

Idag har våra barn för första gången åkt den årliga skidtävlingen Lilla karlavagnen. Ett lagomt långt lopp på 500 meter! Alla barn som åkt runt och i mål fick en medalj runt halsen och en påse fylld med sportflaska, frukt och godis. Det blev ett mycket lyckat lopp för barnen som tyckte att det var jättekul och det märktes att de var superstolta när de gick i mål. Roligt att även Nelly uppskattade skidåkningen idag. Hon har ju varit väldigt negativ mot skidorna hela vintern och har inte alls velat åka förrän nu när vi kunde locka med en medalj, och det funkade ju uppenbarligen!

Stolt Nelly i mål!
Här går det undan! (Lillebror Olle kommer åkandes precis bakom).
Just nu har resten av familjen åkt till den stora pulkbacken medan jag själv stannat kvar här hemma för att göra en massa olika sysslor (inte bara blogga). Imorgon blir det bland annat lite uppvaktning för Niklas och senare junta för mig. Mellan varven försöker vi också komma åt att rensa och kasta allt som bara går. Först och främst inför den kommande husvisningen om ett par veckor, men på längre sikt även för flytten trots att det är minst 4 månader kvar till dess. Har förresten fått den här fina utmärkelsen av bloggerskan Bröderna bus:
Jag kastar tillbaka en snöboll till henne, men även till alla er andra som läser min blogg! Ni är nu i snitt 160 läsare/besökare per dag. KUL!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt det måste ha varit för alla barnen och deras föräldrar. Stoltheten brukar ju visa sig med en medalj runt halsen :)
Förstår att du har fullt upp nu när det ska bli husvisning och allt. Hoppas ändå att du har haft en bra helg hittills. Kram på dig

Besökare