Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

onsdag 25 mars 2009

Soffa sökes/köpes

Klicka på bilden för att förstora den!
Har nyligt kommit på idén att jag vill ha en fin gammal vitmålad soffa i köket i nya huset eftersom det faktiskt skulle rymmas en soffa där! Tänker mig att den ska se ut ganska precis som soffan på bilden ovan! Den fanns i köket i huset vi hyrde på Gotland i somras och jag tycker att den är jättefin. Så om det skulle vara så väl att du bor i Pité-trakterna och råkar ha en så´n här soffa som du vill bli av med, får du hemskt gärna lämna en kommentar här eller maila mig! (Mailadressen finns under "min profil").

5 kommentarer:

Therese sa...

Vi hade en precis likadan som vi gjorde oss av med förra året, men jag kan kolla runt lite om någon annan jag känner har någon som de vill sälja. Återkommer i sådana fall.

Maria sa...

Finns säkert att hitta på återvinningen/kupan eller Blocket.
Ser att Kupan iallafall har soffor ibland!

Annas resa sa...

Ja, som Maria skriver, så borde du nog med stor sannolikhet hitta en sån på Reprisen. JAg tycker att jag jämt ser snygga kökssoffor där som jag ändå inte kan köpa för att de inte ryms i vårt kök.

Jag skulle också kunna gissa på att min svägerska kan ha en eller ett par kökssoffor i sin antikbod. JAg vet att de i alla fall för ett tag sen hade så många kökssoffor att de knappt rymdes hos dem.

Anonym sa...

Jättefin!!!
Är verkigen hemtrevligt med en kökssoffa. Och tänk, för några år sedan skulle det vara det sista jag skulle kunna tänka mig (och älghorn)... och nu skulle det absolut kunna få finnas i mitt kök. Vem vet, kanske är det genomförbart...
Ha det!!!

plingan sa...

Älskar kökssoffor! Det blir så hemtrevligt... och skönt om man vill ta sig en liten lur :-)
Lycka till med letandet.

Besökare