Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 19 april 2009

ännu mer lek

Även denna dag har gått i lekens tecken! De här två små underbara filurerna har nämligen lekt konstant med varandra hela dagen sedan de vaknade i morse kl.7:00. Visst ryker de ihop rejält ibland, och vissa dagar tycks de bråka om det mesta. Men de flesta dagar är de som ler och långhalm och idag har varit en sådan dag! Jag tänker ofta på att det är så otroligt härligt att de har varandra och att de står varandra så nära! Jag tänker också på hur glad jag är att de kom så tätt, trots att det ofta var väldigt slitigt att ha två små så nära inpå varandra. Men nu står det klart att de tuffaste småbarnsåren börjar vara förbi! Inatt kommer en väldigt efterlängtad pappa och man hem efter 4 dygn i Skåne. Vi är inte alls vana vid att vara ifrån varandra, men desto roligare då när han kommer hem igen!

6 kommentarer:

Anna i den vita soffan sa...

Vad fint skrivet! Jag håller med - när man ser syskonen leka med varann och ser den alldeles speciella relationen de har så är det så värt allt slit med täta småbarn. Även om det är helt klart att vi ännu inte är ur de värsta småbarnsåren...! Hoppas du får en bra vecka! Kram!

Zäta sa...

Jag har också två barn som kan leka rätt bra med varandra. När de är på det humöret.

Dina ungar är såååå söta.

Marie sa...

Kikar in för att säga hej. Vilket fint inlägg. Kramen.

Therese sa...

Härliga lek...

Mary sa...

Du, var har ni köpt er lekstuga? Vi ska köpa en till sommaren och just nu håller jag på att bli galen. Hittar inget jag gillar...

www.detperfektalivet.se sa...

Hej!

Jag missade ju pysseljuntan sist, och den 3:e maj har jag dubbel junta. Hela dagen, så jag hoppas jag orkar med pysslet på kvällen.

Att ha barnen tätt är en gåva tycker jag. Saga och Tova har alltid varandra. och som du säger, visst ryker de ihop ibland men vem gör inte det med dem man är med hela tiden. Grejjen är väl mer att man lärt sig att "uppföra sig" när man blir arg. :-)

Hoppas vi ses den 3:e
Jag länkar upp din blogg under mina Privata länkar. Hoppas det är okej.

Mvh Hannah
(som bytt blogg till www.detperfektalivet.se)

Besökare