Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 21 april 2009

äppel päppel

I den här familjen äter vi väldigt mycket äpplen! Sedan i lördags har vi nog ätit närmare 15 stycken... Först hade jag själv handlat några äpplen under lördagen. Samma dag kom svärmor förbi med ytterligare en påse. Allt var slut redan måndag kväll så då var det bara att åka och handla fler eftersom det alltid måste finnas hemma! Barnen står för den absolut största konsumtionen. Själv kommer jag på andra plats medan mannen hellre äter apelsiner.
Fina fotoobjekt är de också!

6 kommentarer:

Zäta sa...

Äpplen är ju väldigt nyttigt så det är ett bra val av favvo-frukt.
Skalet innehåller mycket fibrer och förebygger hemorojjder.

CitronerGula sa...

Vi är nog rätt bra på att äta äpplen hos oss också. Klar favorit frukt för barnen. Tycker att det alltid bör finnas ett fruktfat hemma, även om innehållet kan variera lite. Fast äpplen, de är bestående...

Maria sa...

SÅ vackert!
Mina barn äter också helst äpplen, men de vill ha sådana där riktigt gröna (som i din header kanske)
Jag äter helst röda.

Therese sa...

Äpplen ligger i topp hos Otto och Kalle också...Själv äter jag gärna en god blodapelsin.

Åsa sa...

Äpplen är smarrigt, här äter vi mest röda Royal gala tror jag de heter.

maybe*mej sa...

mums. äpplen är min favorit. måste säga att de är fina både på kort och på tavlor med... äppelklyftor är min favvis..

Besökare