Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 30 april 2009

helgpaus

(Bilden är fotad på Gläntan, Piteå i april i år)

Vilken ovanligt varm och skön valborgsmässoaftonskväll (oj vilket långt ord) det blev! Majbrasa, lek, fiskdamm och kanalsim (som för övrigt vanns av kompisen Mattias)! Och sist men inte minst lyssnade vi till högtidliga "vintern rasat..." med Piteåbygdens manskör, innan vi cyklade hemåt med starka vårkänslor och två trötta barn. Själv är jag också ovanligt trött ikväll så nu blir det förhoppningsvis många sköna timmars sömn eftersom vi är lediga imorgon.

Nu kommer jag att vara fullt upptagen under de närmaste dagarna så därför blir det en liten bloggpaus över helgen.

Hoppas att ni alla får en riktigt skön helg!!

3 kommentarer:

Nettan sa...

Ja här var vi oxå & kollade på " brasan ", tog inte lång stund innan den brunnit upp !

Skönt med en extra ledig dag på helgen =0), kan behövas ibland !

Kram Nettan

Annas resa sa...

Kul att han vann!
Hoppas att ni hade en trevlig kväll trots att de egentliga planerna uteblev.

plingan sa...

Hoppas helgen blev lång och skön! Vi flanerade också i parken, åt sockervadd, fiskade i dammen och lyssnade på vårsång. Skönt med vår!

Besökare