Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 27 april 2009

Lekfull konst för barnväggen

Nelly har tillverkat så jättefina alster av bland annat tygbitar och platta paljettknappar på dagis. Nu har jag ramat in dem så att de kan bli dekorativa tavlor på väggen i hennes rum!

...och lägg märke till kaninen Sötis på det första konstverket!!
(Han som från början hette både Molly och Snövit, men som slutligen fick det passande namnet Sötis)!

6 kommentarer:

Maria sa...

jättefina tavlor! Det barn gör är ju det finaste ibland.

Therese sa...

Vilken skaparkraft.....jättefina tavlor!

caroline sa...

Men vilka härliga tavlor! skönt att ni har vlt tapeter, jag har en tendens att ändra mig hela iden! men fjärilstapeten blir det! när får ni huset? vi får nyckeln om en vecka imorgon!!!! kram på er

Anna i den vita soffan sa...

Jättefint! Jag måste bli bättre på att rama in barnens alster. Det blir ju som riktig konst, håller bättre och sötnosarna blir ju så stolta! Kram!

MalinKa sa...

Snygga!
Du har säkert nämnt det här, men när får ni flytta in i huset? Även om jag inte alls tänker flytta, så känns tanken på ett nytt hus att flytta in i riktigt spännande. Blir lite sugen. Måste kanske köpa en sommarstuga =P

CitronerGula sa...

Vilka konstnärer. Måste vara guld värt i ert hus!!!

Önskar er en riktigt trevlig valborg!!!

Kram, kram

Besökare