Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 30 maj 2009

cykeltur

Förra sommaren plockade vi bort stödhjulen på Nellys cykel. Hon hade ganska bra balans men cyklade ofta snabbt och ganska okontrollerat och att bromsa var inte alltid att lita på. Dagsformen varierade också... I sommar är det en helt annan grej. Nu cyklar hon som att hon aldrig gjort annat, och hon fullkomligen älskar det! Hon har bra kontroll och håller ganska bra uppsikt runt omkring sig. Idag har mor och dotter varit ute på ett spännande cykeläventyr långt utanför den gamla vanliga gatan. Vädret var underbart och vi stannande till i parken och båthamnen vid kanalen där vi tittade på alla tokiga skulpturer och kände på det iskalla vattnet. Sedan cyklade vi fram och tillbaka över härliga Tages bro- många många gånger! Lycka!

3 kommentarer:

Mys liv och hem sa...

Härligt!

Therese sa...

Stora tjejen...vi kämpar på med stödhjul vi...

Bokmalen sa...

Vad duktig hon är som kör utan stödhjul!! ;)
Å, visst är det härligt att cykla i lugn å ro å verkligen se saker runtomkring sig. Jag har upptäck det nyss!!! Förut cyklade jag bara på i världens fart å kom alltid fram helsvettig dit jag skulle å det är ju inge kul. Men nu så känner jag ett annat lugn, tror jag!??
Hoppas ni får en fin vecka!!
Kramen, Maria

Besökare