Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

torsdag 28 maj 2009

semester

(bilden är lånad)
Nu är jag ledig i 12 dagar! Ska bli hur skönt som helst. Har jobbat väldigt mycket under de senaste veckorna så nu är jag i stort behov av ledigt och slappt och att bara få ägna mig åt familjen på heltid. I helgen packar vi för fullt, både flyttkartonger och resväskor! Och så har SMHI utlovat kanonväder med uppåt 30 grader varmt under lördag och söndag. Härligt!

4 kommentarer:

Bokmalen sa...

Å, vad härligt för dig/er!! Jag hoppas verkligen på lite värme nu efter stormen som har varit!! Vi trotsade den hårda vinden ikväll å tog en cykeltur. Gissa om vi hade motvind!!! Men härligt var det på tillbakavägen med medvinden!! ;) Skönt att ha varit ute å rört på sig lite. Kommer nog att somna gott!!!?
Kramen, Maria

petra sa...

härligt med semester. Massa packande ja, hihi men sen blir det kul att packa upp dem. När var det dags att flytta in i huset??

ha en superbra ledighet
kram

Therese sa...

Jag ser också fram mot en lång semester....och lite goväder välkommet!

Anna i den vita soffan sa...

Låter härligt! Hoppas du får en riktigt fin semester! Kram!

Besökare