Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 16 juni 2009

balans

Ridning kräver god balans!
På hästryggen ses här 3-åriga dottern.
Tisdagstemat idag är balans. För närvarande gör jag allt jag kan för att försöka upprätthålla någon sorts balans- både i arbetslivet och privat trots att det är minst sagt mycket på båda områdena! Ikväll har jag varit en liten sväng till huset alldeles själv för att börja packa upp lite porslin och dyl. i köksskåpen. Mysig känsla! Målarna jobbar på bra i huset. Nu är det vitmålat överallt och idag har de börjat så smått med tapeterna i köket. Under morgondagen och på torsdag ska alla de övriga rummen vara färdigtapetserade. Jag hoppas verkligen att de hinner klart som avtalat, för på midsommaraftons dag räknar jag kallt med att få städa! Främst att få dammsuga bort så mycket slipdamm som möjligt för att möjliggöra vårt nya mål om inflytt nu på söndag!

5 kommentarer:

petra sa...

åååhhhhh, det låter spännande, flytt i helgen.

Jag tycker det är modigt av din dotter att sitta där på hästen, själv har jag aldrig suttit på nån, tycker det verkar för farligt. hihih

ha en riktigt trevlig midsommar
många kramar

Mys liv och hem sa...

DEt låter som att ni kommer att ha en fullspäckad helg.Hoppas ni kan ta er tid att bara vara en stund också.Trevlig midsommar

Marie Höglund sa...

Vilken fin balans bild! Häst tokig som jag är gläds jag så åt dessa små töser som inte är rädda utan bara älskar hästarna. Hon sitter så fint där på ryggen. Håller tummarna att allt klaffar med tapetserings planerna :-)

chili sa...

mysig blogg:) Glad midsommar!:)

Therese sa...

Ha en trevlig midsommar!

Besökare