Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

lördag 13 juni 2009

på G

Nu är vi igång med både flytt och "uppfräschningsrenovering"! Hela huset invändigt är täckt med skyddspapper och skyddsplast och väggarna är gråfläckiga av spackel i väntan på nya tapeter. De redan vita innertaken ska fräschas upp och bli ännu vitare och många lister samt dörr- och fönsterfoder ska målas. Om en vecka förväntas målarjobbet vara färdigt och då blir det möjligt för oss att börja flytta in våra pinaler! Fram till dess koncentrar vi oss på att flytta saker till förrådsutrymmen och utsidan. Och det är verkligen inte så bara det.

2 kommentarer:

Liza sa...

Åh, så spännande! Du tar väl en massa bilder hoppas jag!
Kram!
Liza

Dahlarna sa...

Åhhhhh vad spännande för att flytta! Och Åhhh vad spännande det ska bli för oss att få se bilder på ert nya hus! KRAMAR!

Besökare