Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 13 juli 2009

semester!

Måndag och första dagen av fyra veckors härlig ledighet! Så oootroligt skönt med sommar och semester! Sista jobbveckan avslutades ganska lugnt så jag känner mig redan nedvarvad. I vanliga fall brukar det oftast ta några dagar innan semester- feelingen infinner sig men jag känner att den är här redan nu. Vädret har varit ganska okej i helgen, i alla fall i lördags och idag och de närmsta dagarna ser mycket lovande ut.
I helgen har vi haft fyraårskalas för Olle. Denna gång för kompisarna. Fyraåringen var verkligen jättenöjd efter den roliga tillställningen! Vi har även tömt det sista i huset (tro det eller ej)! så nu återstår bara en sista klippning och trimning av gräsmattan innan de nya ägarna tar över huset på fredag. Det ska bli så skönt att bara ha ett hus och en tomt att sköta om och tänka på! (Jag lovar att det räcker alldeles tillräckligt med det)!
Idag har jag varit en sväng till stan och shoppat lite nytt och somrigt till mig själv medan Niklas och barnen har invigt poolen hos farfar och Ulla, och ikväll har vi haft trevligt besök av syster på god grillmiddag ute på altanen. Kvällen avslutades med familjen i bastun och inpackning i håret, och lite kroppspeeling på det.
Imorgon har vi bestämt oss för en dag i solen- ännu oklart var!

1 kommentar:

Therese sa...

Trevligt kalas...kul att Olle var nöjd!

Besökare