Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 18 september 2009

frånvaron beror på...

Veckan har varit väldigt fullt upp, särskilt på kvällarna! Det har varit allt från föräldramöte, jobb, bio (Flickan som lekte med elden)! middag hos mina föräldrar, middag hos våra kompisar... ja, helt enkelt en hel del och därav ingen tid till övers för bloggandet. I helgen har vi fullt upp med att fira vår fina sexåring så det blir nog inte mycket tid framför datorn de närmsta dagarna heller. Återkommer när lite utrymme finnes! Trevlig helg på er!!

4 kommentarer:

Therese sa...

Vi tänker också gå på bio framöver. Hoppas att filmen är bra!
Trevlig helg!

petra sa...

Trevlig helg på er med.
Ibland har man annat så bloggen får stå till sidan ett tag. Men vad gör väl det, den finns ju kvar.

många varma kramar

Anna Fredag sa...

Hoppas ni får en riktigt fin och kalaskul helg! Kram! Och tack för alla dina snälla kommentarer inne hos mig...

MalinKa sa...

Vilket betyg får nya filmen av dig?? Hade gärna sett den igår men det är Överkalixhelg. Så det får bli till helgen som kommer istället.

Besökare