Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

fredag 11 september 2009

Olles rum

Nästa rum på tur är fyraårige sonens rum!

Så här såg rummet ut när vi köpte huset:

Grön tapet med bård á la tidigt 90-tal. Visserligen vitmålat tak men golvsocklar och dörrfoder i furu. Inte så kul...

Så här blev rummet med ny tapet, vitmålade garderobsdörrar, golvsocklar och dörrfoder:

Tre "fondvåder" med stora stjärnor och resten av väggarna i milt vit/blå smalrandigt (tapet från Midbecs kollektion "Keek a boo").
Gammalt trägolv i gran med smala golvplankor (precis sånt golv som vi hade i nästan alla rum vårt förra hus). Den söta nallen har Anna virkat. Molntyget på sänggaveln kommer från Russinet (Gunilla Axén). Påslakanet är från Hemtex. Förvaringskombinationen och bokhyllan kommer från Ikea. Likaså lampan och mattan. Olle är i alla fall jättenöjd med sitt nya rum och det är ju förstås det viktigaste!

3 kommentarer:

petra sa...

Olles rum blev superfint.
Blir mycket lekande där kan jag tänka.

ha en trevlig helg

massa kramar

Catarina sa...

Snyggt, ett perfekt pojkrum.
Vi har också ett sånt rum i huset - med tapeter och bård á la 90-tal men det är gjort i slutet av 90. :S
(Men inte av mig)

dahlarna sa...

WOW vad snyggt! Vilken förändring!!!!Det är verkligen SÅÅÅÅ kul med före & efterbilder! Hoppas att ni har det bra! KRAMAR!

Besökare