Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 7 september 2009

viktigt om min mail

(Obs! Lånad bild)
Min mail funkar inte. Jag kan ta emot era meddelanden men jag kan tyvärr inte besvara dem och så har det varit alldeles för länge nu. Så till alla er som undrar varför jag inte svarar (t ex alla ni i juntan, och du på PT med flera) så beror det alltså på att jag inte kan skicka några mail just nu. Otroligt irriterande förstås! Och det här problemet hänger ihop med den här evighetslånga väntan på bredbandet... (Det har alltså ett samband). Sen vill jag återigen tacka er för alla fantastiskt fina och smickrande kommentarer som ni lämnat till mina husbilder. Ännu återstår några rum så fler bilder kommer inom kort. Känns verkligen jätteroligt om jag kan inspirera någon annan med min inredning. Tycker ju att det är så himlans roligt! Har varit hemma och vilat mig i form idag. Ikväll känner jag mig betydligt bättre så imorgon blir det jobbet igen.

1 kommentar:

CitronerGula sa...

Har inte varit in på några dagar och jisses vad jag har missat mycket. Otroligt fint har ni fått det. Fin tapet ni fyndat från Mio. Annars verkar ni ha blandat alldeles lagom med gamla och nya saker, för resultatet är toppen. Blir kul att se resten.

Kram

Besökare