Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

måndag 26 oktober 2009

zzzzz

Olle målar med vattenfärger.
(Bilden är fotad under förra veckan när han ännu var pigg och frisk)
Inatt har Olle sovit 16 timmar i sträck! Från 19:00 på söndag kväll till 11:00 på måndag morgon. Sen sov han 2 timmar på eftermiddan, för att sedan somna igen vid 20:00 ikväll... Nej, inte är han frisk vår lilla kille, men förhoppningsvis sover han sig frisk nu. Han har fortfarande hög feber och är riktigt hängig, men några tuggor mat har han i alla fall fått i sig och mycket dryck. Trots sjukdom är han dock alltid vid förvånansvärt gott mod den älskade sonen!

6 kommentarer:

Dahlarna sa...

Hoppas att han snabbt blir frisk nu! Har ni också höstlov nu? Kramar

CitronerGula sa...

Stackars er som är inne mitt i sjuk kaoset. Peppar, peppar har vi än så länge bara snörvlat lite...

Snyggt med rött i håret! Vilken tuff förändring. Passar bra med lite starka färger nu när det är höst och man blir lite blekare.

Krya på er!
Kram

Bokmalen sa...

Å, jag hoppas att han verkligen blir frisk fort!! Dom säger ju att kroppen läker när den sover så det kanske inte är så dumt att han sover mycket!?!
Gillar skarpt din nya hårfärg!! Jag är en sån som verkligen gillar när det drar åt rött. Det tråkiga är att jag kan själv inte ha nåt rött i mitt hår för då ser jag likblek ut!!! :( Lite tråkigt då jag gillar färgen. Men, men, jag glädjs åt andra som får rött i istället!
Kramen, Maria

EVA / whiskyochchampagne sa...

Hoppas han snart mår bättre !

Och vilken snygg frilla du gjort ! Jag har mitt hår på utväxt efter snagg i mååånga år, men börjar bli sugen på nån frisyr nu...få se vad det kan bli !

***
KRAAAM EVA

Anna Fredag sa...

Vad mysigt ert kök ser ut "in action"! Hoppas lillkillen sover sig riktigt frisk nu. Det verkar ju onekligen så... Kram!

Therese sa...

Han behövde nog få sova....

Besökare