Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 1 november 2009

Belgien

För lite drygt två veckor sedan var mannen på resa i jobbet med destination Belgien och städerna Gent och Brugge. Här har jag plockat ut några av de bilder han fotat under resan:

Mannen tyckte att båda städerna var jättemysiga! Jag tycker också att det ser superfint ut! Skulle inte alls ha något emot att åka dit någon gång!

3 kommentarer:

Anna Fredag sa...

Vilka fina bilder! Får mig sugen på att hoppa på ett flygplan till någon europeisk huvudstad... Jag hoppas på att få med mig familjen till Paris i vår. Innan dess blir det i alla fall Tyskland och julmarknad. Det är mysigt! Hoppas veckan blir bra! Kram!

Annas resa sa...

Det ser verkligen fint ut! kanske just Belgien kan vara ett fint resmål för en lite lyxweekend med maken någon gång? Annars är det ju lätt att hamna på gamla klassiker som Rom eller Paris eller så.

Han köpte inte med sig nå choklad hem då?

hem ljuva hem- helena sa...

anna: Japp, visst köpte han med sig choklad, men den tog snabbt slut! (-:

Besökare