Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

söndag 25 april 2010

I´m back!

Bloggen har legat i idé sedan november förra året. Den slumrade lagom med att den första snön föll. Efter en lång och ovanligt vintrig vinter är våren äntligen här och blogglusten börjar vakna till liv igen. Har faktiskt känt blogginspiration en längre tid nu men har inte fått tummen ur förrän idag. Återstår bara att se om det blir en engångsföreteelse eller en vana...
Säger inte så mycket mer än så idag utan "omstartar" försiktigt med dessa ord...
Minns ju knappt hur man gör ett inlägg!

5 kommentarer:

petra sa...

Välkommen tillbaka!!!
Stooooooooor kram

Mys liv och hem sa...

Välkommen tillbaka!

MalinKa sa...

Du är efterlängtad! =)

Rosor och ruiner sa...

Vad roligt att du är tillbaka, med ny blogglust! Ibland är det skönt att ta paus, och bara vara i sin vardag. Ser fram emot nya inspirerande inlägg från ert fina hus! Vet du att du har inspirerat mig till både nya gardiner (hissgardiner från Himla) och stringhyllor.. :o)

Frida sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Besökare