Hem ljuva hem

Piteå, Norrbotten, Sweden
Hej och välkommen till min blogg! Här visar jag bilder och skriver om mitt vardagsliv med man och två barn i åldrarna 5 och 6 år. Själv är jag 35 år, jobbar som socionom och bor i ett mysigt gammalt hus i Piteå. Jag älskar inredning och fina saker, att fotografera och redigera korten, laga mat och baka, promenera, shoppa, läsa, surfa och blogga, och såklart att umgås med familj och vänner. Alla bilder som visas i bloggen är fotade av mig om inget annat anges. Lämna gärna en liten kommentar så att jag vet att du varit här!

tisdag 4 maj 2010

relalalaxa

Apropå förra inlägget glömde jag ju sommarens allra viktigaste punkt:
* Vi ska förstås även ta det lugnt och vila mellan varven. Mycket viktigt! För är det något vi behöver i sommar så är det att stanna upp och bara vara, vila upp oss och njuta av sommaren, ledigheten och varandra. Det är också ett av skälen till att vi har valt att leja bort en del av jobbet för att få mer tid för just detta.

2 kommentarer:

Citronergula sa...

Låter härligt med fix på huset och att faktiskt hinna vila lite också. Förra sommaren blev minst sagt hektisk för oss med både bröllop och renovering.
Och nu fortsätter vi...
Känns som ett livslångt projekt - det har man aldrig hört förut!

Kram//Petra

Therese sa...

Klokt med lite vila också!

Besökare